ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 6 May 2008

Tag: KALI PERTAMA...

Kena tag lagik...title: Kali Pertama...

1. Kali pertama bercouple - mase akak tingkatan 2..ngan pompuan lak tu..and sampai sekarang dia jadi kawan akak n dah kawin pun dia..anak sorang..yang penting akak taste ngan laki dia lak sekarang..cam ner tu

2. Kali pertama clash (konon2nya la) - mmmmase akak tingkatan 2 gak..ngan betina tu ler..konon2 bercinta 6 bulan jer..sebabnya akak mula sedar akak lebih feels bila konek di letakkan di bibir akak n bukan pepet..maaf yer...

3. Kali pertama kenal pil hormon - mase akak kat uitm..sebab bapok2 kat c2 semua makan marvelon..nak tak nak akak x nak lah kalah kan..so telan lah marvelon bagai nak gila..pastu bukan tetek yang naik..perut..bagaimana itew...

4. Kali pertama pecah dara - mase akak 14 tahun..akak telah di rogol oleh kawan sepupu akak..tp sebenarnya akak suka..akak mmg suka feel feel kena rogol gitew...pas tkena rogol tu akak rogol dia balik..padan muka dia...

5. Kali pertama bersunat - waktu akak darjah 4..mase tu akak masih kecil..tp kena pakse ngan bapak akak...seram gitew...

6. Kali pertama Mendrag - waktu akak tingkatan 2 ker 3 cam tu lah..akak pakai kebaya untuk persembahan hari guru cam tu lah...yang penting kebaya sponsor by mak akak sendiri..

7. Kali pertama Melacur secara kormesial - Mase tu akak xkeje so kawan akak ajak akak join dia kat mentari court kat sunway..hari pertama akak post kat situ..lom dapat customer..akak dah kena tangkap ngan polis..mase tu akak ngan kak bee..nyesal xhengat..nasib baik lepas..sebab akak sujud sahwi kat polis tu..yang penting akak masih ingat lagi polis tu mmg comel..thanks abang polis..sebab lepaskan akak..nanti akak bg hadiah...

kalau nak ikutkan mmg banyak kali pertama akak ni..tp setakat ni lah..disini akak ingin menyatakan bahawa akak telah mengetag semua yang lawat blog akak..so ape lagi..back to work

7 comments:

Nur Adreanna Natasya said...

sampai tujuh... kali pertama dia...

hOtMaMa said...

hahahaha...selama nih baru hari nih mak tahu ko pernah berchenta dng pompuan....mrasa jd lesbo..hihihihihi..

hilda said...

pengakuan berani mati ... tapi berapa kali .. kali pertama nnih yek ??

izal said...

kelakar lah hanj blog ko ni.....kahkahkah

pearlEJ said...

dirogol dan merogol balik?? kahkahkahkah...

ita.itu said...

dirogol tuh nyocok tangmana? kah.kah.kah

meenzuleyka said...

suker...suker...

Let's SHOPPING Uollss!